Nyheder


Så er CCS i gang igen. Vi har ikke fået 1000 nye medlemmer hen over lukningen, så der er ikke flere i centeret, end du er vant til.


Vi har været heldige at få del i hjælpepakkerne, så vores faste udgifter som husleje og forbrug m.m. samt en stor del af lønnnen til de ansatte er blevet dækket af Statens hjælpepakker under lukningen.


De forskellige aktiviteter starter stille og roligt op på en sikker måde. GoTræning starter fra mandag den 15. juni. Seniortræning starter fra mandag den 22. juni med sommerplanen og reduceret antal deltagere pr. hold.


Til at starte med er omklædning og bad lukket. Vi forventer at åbne for bad og omklædning fra sidst i uge 25. Forsøg alligevel så vidt muligt, at møde op omklædt og medbring indesko til træning og tag bad derhjemme. Der bliver kun plads til 10 personer af gangen pr omklædningsrum, og der vil kun være 3 brusere åbne for at vi kan overholde afstandskravene.


Det udstyr som stod for tæt, er blevet flyttet. Vi har fået plads til alt kredsløbsudstyret med 2 meters afstand mellem hver enhed.


Når du kommer til træning, får du udlevet en sprayflaske med desinfektion. Du skal rengøre alle kontakt flader på udstyret før og efter du benytter det. Hvis du skal bruge måtte eller foamroller anbefaler vi, at du tager udstyret med hjemmefra. Vi skal fjerne alt udstyr, som ikke kan rengøres. Måtter og  foamroller hører ind under dette.


OG: Husk at vaske hænder før og efter træning.


Håber vi snart igen ses i CCS.


Hilsen Jimmy

CCS

Find os

 

 

CCS Fitness og Sundhed

Islandsgade 12 - 5000 Odense C

Tlf. 63123535

Email: info@ccs.dk

 

Åbningstider

 

Hver dag fra kl. 04:00 - 24:00 for medlemmer

 

Receptionen har åben:

 

Mandag - torsdag: kl. 07:00 - 19:30

Fredag kl. 07:00 - 18:00 

Lørdag og Søndage kl. 09:00 - 12:00